fbpx

É Romani glinda bjuder in till internationella Romerdagen på Skarpnäcks kulturhus 2024

Kom och fira Internationella romerdagen med É Romani Glinda i Skarpnäcks kulturhus. Vi firar dagen med god mat, musik och mycket annat.

Kl. 17:00 öppnar vi portarna och bjuder på mingel och fika.

Kl. 17:30 Fred och Mia Taikon hälsar välkomna och delar ut gratislotter till alla. Sveriges kulturminister Parisa Liljestrand inviger dagen, programmet fortsätter med biträdande kanslichef för miljöpartiet i Stockholms stadshus Sverre Dahlstedt Eriksson och Stockholms romska brobyggare Rafael Szoppe som berättar om stadens satsningar. Kvällen fortsätter med att É Romani Glinda delar ut det årliga hederpriset till en person som arbetat länge för den romska frågan.

Kaffe med dopp står framme hela dagen för att sedan lämna plats för en lätt buffé som serveras under tiden som rummet fylls av musik med våra fantastiska romska artister.

Alla är välkomna!

Fri entré OBS! Söndag 8 april 2024 kl. 17.00 kvällsprogram från kl. 17.30 Skarpnäcks kulturhus, Skarpnäcks allé 25 | T-bana: Skarpnäck Lokalen befinner sig på gatuplan och är tillgänglighetsanpassad

Vi reserverar oss för ändringar i programet Programmet livesänds även på facebook.com/romaniglinda och www.romaniglinda.se

Programmet genomförs i samarbete med Skarpnäcks kulturhus och med stöd av Stockholm stad, Statens Kulturråd och Region Stockholm.